Jeg har aldrig haft en bedre massagestol end denne

massagestol

Hvis man snakker om  en massagestol kan jeg kun sige at der er noget helt og aldeles galt. Jeg har ikke kunne sige andet i lang tid. Jeg har aldrig i mit liv fundet en god massagestol. Det vil sige… Jeg har aldrig fundet en god stol til massage før nu. Nu har jeg virkelig den bedste stol man overhovedet kunne ønske sig og det siger virkelig ikke så lidt når det handler om mig.

En massagestol er nødvendig

Jeg har aldrig rigtig tænkt over hvor vigtig en sådan stol faktisk kan være. Jeg ved det så godt nok nu. Det er virkelig noget helt specielt med en sådan stol. Der er intet som virker ligeså godt som en god stol, der samtidig masserer dig over hele kroppen. Det bedste er også at man kan se en god serie samtidig med at ens krop bliver godt og grundigt maltrakteret af en stol. Det er virkelig sjovt, men også vanvittigt godt for kroppen, at den endelig bliver behandlet på en måde som den har fortjent. Jeg ved ikke om der er andre der har haft samme oplevelse som mig, men det er altså fedt. Det er en helt ny følelse synes jeg og den giver ligesom noget helt andet. Jeg har i hvert fald aldrig haft det på den måde, kan jeg ligeså godt sige. Hvis man ikke har prøvet massage skal man ikke komme og snakke lort om det. Det er noget der virkelig kan gøre mig gal og sur i skralden. Hvis man ikke har noget godt at sige om massage skal man bare lukke munden.

Jeg elsker min massagestol

Hvis jeg skulle gå af med min gode stol, som masserer min krop ville jeg nok gå amok, da det er mit kæreste eje lige pt. Der er virkelig ikke andet som jeg har, der er ligeså meget værd for mig som den stol. Det kunne dog godt ændre sig, hvis jeg fik en privat massør, til rådighed. Hvis det eneste han eller hende skulle var at massere mig imens jeg så noget serie inde i stuen… det ville måske være en okay løsning nu hvor jeg tænker over det. Det ville dog også være bedste hvis det var en kvindelig massør. Det ville helt sikkert gøre mig lidt mere klar til at skifte i hvert fald. Det er nemlig lidt en fantasi hos mange mænd, men også lesbiske.